fbpx
Cazre Sibiu

Cazare Sibiu de Craciun de la 40 € pe noapte

Este suficient sa dai o cautare pe net "cazare Sibiu" ca sa observi ca acest frumos oras care a adunat in tolba sa aproape 900 de ani de istorie este una dintre cele mai cautate locatii de vacanta indiferent de anotimp.
Alaturi de Luxemburg, a primit titlu de Capitala Culturala Europeana in anul 2007, fiind primul oras din estul Europei care a primit acest titlu. Doar pentru a ne face o vaga idee despre importanta acestui oras, va amintesc ca centrul istoric a fost declarat in 2004 de catre UNESCO monument univesal. Tot aici a fost publicata prima carte in limba romana ( Catehismul Luteran in 1544 ), s-a construit prima linie ferata din Transilvania (1872).

Prima statiune montana din Romania a fost Paltinis (1894) la o distanta de 32 km de Sibiu, iar drumul care le leaga a fost construit in 1902. Statiunea este foarte cautata vara pentru aerul sau pur iar iarna de catre iubitorii de schi.

Dupa mijlocul sec. al-XII-lea, orasul a fost colonizat de sasi iar in anul 1366 orasul isi schimba numele in Hermannstadt, apoi in 1919 Sibiu.

Sibiul a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa din toate punctele de vedere, cultural, economic, turistic. Datorita pozitiei geografice, a infrastructurii, Sibiul atrage turisti atat din tara cat si din afara ei. Arhitectura orasului, cladirile in stil baroc foarte bine intretinute te poarta parca in timp. Cu siguranta este un oras fascinant care ofera multe atractii turistilor. Gasiti aici 10 muzee, 2 teatre, o Filarmonica, 5 biblioteci, 5 centre culturale, 6 institute culturale diverse.

Daca va faceti griji, va asigur ca puteti gasi cazare in Sibiu, pentru toate buzunarele. Pentru un buget limitat, am facut noi un research si am gasit pentru voi cazare ieftina in Sibiu. Aveti mai jos cateva optiuni si pentru cei cu un buget mai generos de vacanta.

Indiferent de perioada in care alegeti sa vizitati acest oras spectaculos, nu ratati Palatul Brukenthal, Biserica Romano Catolica, Turnul Olarilor, Turnul Dulgherilor, Turnul Sfatului, Piata Mica, unde veti gasi multe restaurante si cafenele, Piata Mare aflata in centrul vechi al orasului, unde se organizeaza in fiecare an Targul de Craciun si Targul de Pasti. Veti vedea ca sunt mult mai multe atractii pe care le veti descoperii la picior cutreierand orasul. Sunt convinsa ca veti simti nevoia sa reveniti, pasind timid prin istoria acestui oras care te invita sa-l descoperi, mereu mai frumos si mai infloritor datorita oamenilor harnici si primitori.

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie, iar sarbatorile in Sibiu sunt unice, am cautat pentru tine cele mai bune oferte de cazare in perioada sarbatorilor:

Pensiunea Magnolia
Pret camera de la45 € / noapte
Pensiunea Bujor de Munte
Pret camera de la30 € / noapte
Casa Manu
Pret camera de la45 € / noapte
Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu
Pret camera de la99 € / noapte
Reviews5
Nota8
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte