fbpx
City Break Amsterdam de Valentine’s day

City Break Amsterdam de Valentine’s day

Amsterdam

Un city break in Amsterdam este o incantare si o bucurie pentru oricine si mai cu seama pentru cuplurile de indragostiti sarbatorind aici Valentine’s day!

In Amsterdam gasesti peste 150 de nationalitati care se inteleg minunat, pedaland pe cele cateva sute de mii de biciclete. Veti gasi aici un popor tolerant, deschis catre orice etnie sau religie.

Amsterdam este acea capitala formidabila, progresista cu un popor frumos si nonconformist.

Fiind un oras acvatic, are 165 de canale care se intind pe mai bine de 100 km, de aceea i se mai spune si “Venetia Nordului”. De-a lungul canalelor are peste 1550 de cladiri monument.

Obiective turistice

Daca te tenteaza un city break aici, va trebui sa faci o selectie a obiectivelor pe care le vei vizita caci sunt nenumarate. Vorbind de muzee, ele sunt in jur de 50, dar vom aminti doar cateva: Muzeul Van Gogh, cel mai mare muzeu din Olanda - Muzeul National - Rijksmuseum, Stedelijk Museum, muzeul figurilor de ceara - Madame Tussauds, cel mai mare centru de stiinta din Olanda - Muzeul de Tehnica Nemo, Muzeul de Istorie etc.

Bulevardul Damrak este cel care desparte Piata Dam in doua, iar de-a lungul lui vei gasi multe magazine baruri si restaurante. Pararel cu bulevardul vei vedea faimosul cartier rosu - De Wallen, iar in partea veche a orasului, strategic as zice, se ridica Biserica Veche (in aceasta biserica este inmormantata sotia lui Rembrandt).

Nu trebuie sa ratezi Parcul Vondel - cel mai mare parc din Amsterdam, gradina zoologica - Artis Zoo Amsterdam si neaparat Gradina Botanica din Amsterdam - Hortus Botanicus.

Mai sunt multe obiective care ar merita atentia, desigur, dar pentru un city break sper sa arunci macar o privire peste cele enumerate de mine mai sus si poti reveni cu alta ocazie sa vizitezi si restul obiectivelor.

Cazare si zboruri

Dupa atata alergatura in acest oras colorat, ai nevoie de cazare unde sa te si odihnesti. Iata si ofertele gasite de noi pentru tine si perechea ta pentru aceasta perioada de cazare si zboruri:

easyHotel Amsterdam Zaandam
Pret camera de la46 € / noapte
Reviews479
Nota8
Ibis Budget Amsterdam Zaandam
Pret camera de la55 € / noapte
Reviews27
Nota7.1
Corendon Vitality Hotel Amsterdam
Pret camera de la91 € / noapte
Reviews53
Nota7.9
Citiez Hotel Amsterdam
Pret camera de la74 € / noapte
Reviews238
Nota8.1
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte