fbpx
City break Barcelona

City break Barcelona de la 155 € zbor si cazare 4 nopti

Barcelona al 2-lea mare oras al Spaniei este capitala Cataloniei, o comunitate autonoma din nord-estul Spaniei. Orasul ofera o multitudine de atractii si daca vrem sa facem vizual o excursie, Barcelona ne dezvaluie frumusetea ei: trebuie sa amintim aici Catedrala Sagrada Familia, Aquarium din Barcelona care detine peste 11 mii de animale marine, o adevarata enciclopedie pentru vizitatori, Artera La Rambla un adevarat furnicar, cu cafenele, restaurante, magazine, florarii, bulevarde animate pana tarziu in noapte, Piata Catalunya din Barcelona, Piata Spaniei din Barcelona, Fantanile Magice din Barcelona si nu in ultimul rand Parcul de Distractii Port Aventura, dar si alte obiective care te asteapta sa le descoperi intr-un City break de 4 zile si 155 € de persoana.

Daca iti doresti o minunata vacanta, Barcelona este o alegere grozava. Chiar si pentru cei mai pretentiosi, Spania Barcelona va satisface toate gusturile.

Oferta cazare Barcelona incepand cu 50 € pe zi de camera.

Oferta bilete avion Barcelona incepand cu 55 € de persoana (zbor din Timisoara).

City break Barcelona cazare si zbor de la 310 € pentru doua persoane (155 € de persoana)
Eurohotel Barcelona Granvia Fira
Pret camera de la55 € / noapte
Reviews369
Nota7.6
BCN Urban Hotels Gran Ronda
Pret camera de la62 € / noapte
Reviews89
Nota7.7
BCN Urban Hotels del Comte
Pret camera de la59 € / noapte
Reviews109
Nota8.1
Hotel Via Augusta
Pret camera de la60 € / noapte
Reviews107
Nota8.4
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte