fbpx
City Break Londra ieftin - Big Ben

City Break Londra ieftin de la 126 € zbor si cazare 4 nopti

City break Londra

Multa lume se intreaba daca este posibil sa beneficiezi de un city break Londra ieftin.
Londra este una dintre cele mai scumpe capitale europene, dar si una dintre cele mai cautate destinatii turistice.

In Londra sunt multe de vizitat, dar pentru un city break ma voi rezuma a-ti prezenta doar cateva obiective pe care nu trebuie sa le ratezi.

Obiective turistice in Londra

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice in Londra este Big Benul. Considerat simbolul Londrei, turnul are o inaltime de 93 metri. Tot acolo poti vedea ¨Ochiul Londrei¨. Este cea mai inalta roata de acest gen din lume avand 32 de capsule, iar un tur dureaza 30 min.

Turnul Londrei este un alt obiectiv de neratat, la fel si London Bridge, podul care leaga centrul istoric de districtul Southwark.

Nu in ultimul rand vreau sa amintesc de Palatul Buckingham. Schimbarea garzii la palat este un adevarat spectacol care atrage mii de turisti.

De asemenea in Londra poti gasi si multe obiective cu intrare gratuita. De la muzee si parcuri la piete celebre, orasul ofera numeroase variante gratuite de distractie si petrecere a timpului liber.

Cazare si zboruri catre Londra

In ceea ce priveste cazarea, pretul depinde mult de cat de aproape esti de centru si de optiunea de cazare ( hostel, apartament, pensiune, hotel).

Daca alegi ca mijloc de transport avionul, costul biletului depinde de perioada in care il achizitionezi. Luat inainte cu cateva luni va costa mai putin.

Iata cateva oferte pentru o excursie in Londra:

  • Oferta cazare Londra incepand cu 36 € pe zi de camera.
  • Oferta bilete avion Londra incepand cu 54 € de persoana.
  • City break Londra zbor si cazare 4 nopti de la 252 € pentru doua persoane (126 € de persoana)
ibis budget London Barking
Pret camera de la35 € / noapte
Reviews15
Nota7.6
Hartley Hotel
Pret camera de la38 € / noapte
Reviews20
Nota5.7
The Grapevine Hotel
Pret camera de la56 € / noapte
Reviews217
Nota5.5
Comfort Inn Victoria
Pret camera de la103 € / noapte
Reviews75
Nota7.2
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte