fbpx
City Break Malaga de 8 martie

City Break Malaga de 8 martie

Pentru ca se apropie Ziua Femeii si cum fiecare dintre noi avem o mama, o sora, o sotie sau o iubita, ne-am gandit la un City Break Malaga de 8 Martie, o destinatie minunata pentru aceasta perioada.

Sarbatorim dragostea, recunostinta, pasiunea, sarbatorim femeia, puterea si gingasia ei, sarbatorim frumusetea si dedicarea, sarbatorim primavara din ochii ei!

Sa pornim deci in aceasta calatorie si sa ne bucuram de 3 zile frumoase de primavara alaturi de femeia iubita din viata noastra!

Malaga Spania

Malaga Spania este o destinatie foarte populara, mai ales pentru turistii din tarile Europei de Nord. Situat pe Costa del Sol - vestita zona turistica din Spania - Malaga se afla pe locul 2 ca marime din Andaluzia. Se bucura de o clima blanda, mediteraneana, asta fiind o veste buna pentru iubitorii sporturilor acvatice. Ca o curiozitate daca nu stiai, aici s-a nascut Pablo Picaso.

Vreau sa va trimit aici pentru plajele frumoase, pentru aerul de vacanta pe care-l simti imediat cum ajungi aici, pentru ca este un oras frumos si primitor care te va impresiona cu vegetatia sa bogata, pentru mancarea lor traditionala gustoasa.

Atractii turistice

Daca te intrebi ce poti face aici iti spun ca ai ce. Te poti plimba pe faleza, sau pe bulevardul principal - Alameda Principal - Parcurile si gradinile de aici iti vor incanta privirea si-ti vor bucura sufletul. Cred cu tarie ca aici te poti detasa de toate grijile si-ti vei incarca bateriile. E adevarata terapie! Langa plaja Magueta poti vizita Plaza de Toros, da, ai ghicit, este arena unde se intampla luptele cu taurii. Poti vizita cetatea Alcazaba si castelul Gibralfaro, cele mai cunoscute obiective, dar si Catedrala, Muzeul Pablo Picaso. Portul din Malaga este unul dintre cele mai importante din Spania.

Indiferent ca alegi sa te relaxezi ascultand fanfara in parcuri, savurand o sangria la o terasa, sau esti mai activ si practici sporturi acvatice, te vei declara iremediabil cucerit de acest oras frumos si de simplitatea sa.

Cazare si zboruri

Pentru cazare, Malaga ofera variante pentru toate buzunarele. Va prezentam mai jos ofertele gasite de noi.

In ce priveste transportul pana acolo avionul este varianta castigatoare. Am gasit pentru voi  zbor Bucuresti - Malaga

Hotel La Chancla
Pret camera de la79 € / noapte
Reviews32
Nota9
Hotel Zenit Malaga
Pret camera de la71 € / noapte
Reviews43
Nota8.1
Casual Málaga del Mar
Pret camera de la109 € / noapte
Reviews3
Nota8.5
Hotel Barceló Malaga
Pret camera de la149 € / noapte
Reviews92
Nota8.6
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte