fbpx
City Break Porto de Paste

City Break Porto de Paste

Despre Porto

Una dintre bijuteriile Portugaliei este fara dubiu Porto. Chiar daca este al doilea oras dupa Lisabona ca marime, Porto are un farmec aparte. Centrul istoric al orasului Porto a fost inclus in patrimoniul UNESCO, fiind inregistrat ca unul dintre cele mai vechi centre europene.

Daca alegi sa petreci un city break in Porto, vei vedea ca nu este o decizie gresita.

Dupa o vacanta in Porto esti mai bogat spiritual, sau cel putin asa ar trebui sa te simti dupa asa privelisti unice, peisaje mirifice, privind acest melanj de stiluri arhitecturale (gotic, baroc, neoclasic,roman). Porto nu ofera lumii doar celebrul sau “vin de porto”, ci si o sumedenie de obiective care vor face ca vacanta ta sa merite efortul.

Obiective turistice

Pentru ca Porto ne ofera o multime de obiective care merita cu adevarat sa le vizitezi, nu le voi parcurge astazi pe toate, ci voi reveni asupra lor in completare cu un alt articol.

Sa vedem ce vom vizita astazi:

  • Torre dos Clerigos
  • Cu o inaltime de 75 metri, aceasta autentica lucrare baroca a orasului Porto serveste drept punct de reper multor turisti. Pentru a ajunge in varful turnului trebuie sa urci peste 200 de trepte, dar privelistea care ti se dezvaluie odata ajuns aici este deosebita si merita efortul. Daca-mi permiti un spirit de gluma, ma gandesc ca pana de Paste, cand iti propun sa mergi, ai timp inca sa faci ceva conditie fizica! Desigur, este doar o gluma.

  • Cais de Ribeira
  • Este un cartier colorat si vesel plin de istorie aflat pe malul raului Douro, restaurante si cafenele te imbie sa iei parte la o aventura culinara. Datorita bogatiei sale istorice, UNESCO l-a declarat Patrimoniu National.

  • Libraria Lello
  • Este una dintre cele mai faimoase librarii din lume, pastreaza in interior detalii in stil neo-gotic din lemn masiv.

  • Se do Porto (Catedrala Se)
  • Este cea mai importanta constructie religioasa din oras, fiind declarata si monument national.

  • Ponte de Dom Luis
  • Construit pe 2 niveluri, cu o inaltime de 100 de metri, se intinde peste raul Douro, si leaga casele de vinuri din portul Vila Nova, cu animatul cartier Ribeira.

Cazare si zboruri

Arunca o privire asupra ofertelor gasite de noi pentru cazare Porto in perioada Pastelui, mai jos. Zbor Bucuresti - Porto direct din pacate nu exista, dar vei putea vedea ce oferte alternative de zboruri am gasit noi in aceasta perioada.

Dear Porto Guest House
Pret camera de la57 € / noapte
Reviews23
Nota8.2
Residencial Flor Braganca
Pret camera de la71 € / noapte
Reviews12
Nota7.5
Apartments Luiz I Bridge by Amber Star Rent
Pret camera de la81 € / noapte
PortoSoul Trindade
Pret camera de la118 € / noapte
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte