fbpx
City Break Praga de Paste

City Break Praga de Paste

Praga de Paste

Daca doresti sa profiti de mini vacanta de paste si sa evadezi intr-un alt peisaj poti alege capitala Cehiei, Praga.

Am incercat sa compun o lista cu ce as vrea sa vizitez in scurta vacanta de paste, si nu doar ca nu am putut sari Praga, dar am si inceput cu ea.

Praga este un oras superb! Te vei convinge de asta colindandu-l. Numita "Orasul de aur" sau "Inima Europei", Praga se vrea a fi liantul intre Europa de Est si Europa de Vest.

O combinatie interesanta intre vechi si nou. Praga este despartita in doua de raul Vltava. Orasul pastreaza adevarate capodopere: cladiri superbe, monumente toate conservate foarte bine.

Veti observa ca este usor de vizitat, asadar nu-mi ramane decat sa fac o lista cu cele mai interesante locatii pe care le poti vizita o data ajunsi aici.

Obiective turistice Praga

 • Podul Carol

  Simbol al orasului, aceasta pasarela gotica, care traverseaza raul Vltava, are o lungime de 500 de metri si este infrumusetata cu statui, arce, turnuri, infatisand astfel un monument de o frumusete unica.

 • Centrul vechi

  Unde vei gasi monumente, cladiri, constructii intr-o combinatie arhitecturala minunata si unde te vei simti parca intr-o alta epoca.

 • Orologiul astronomic

  O alta capodopera a secolului XV, pe care o veti gasi pe peretele sudic al primariei.

 • Castelul din Praga (Hradcany)

  Este considerat cel mai mare castel antic din lume, intrat in cartea recordurilor.
  Ai nevoie de o zi intreaga pentru a vizita castelul, deoarece este vorba practic de un cartier incluzand si alte edificii (resedinta regala, palate nobiliare, manastirea Strahov, gradinile regale, manastire, catedrala etc).

 • Cartierul evreiesc Josefov

  Odinioara a fost unul dintre cele mai vizitate din Europa. Astazi puteti vizita cateva sinagogi, Vechiul Cimitir, Primaria si Muzeul Evreiesc.

 • Catedrala Sfantului Vitus

  Biserica cea mai importanta din tara si sediul Episcopiei din Praga.

 • Casa care danseaza

  Cu o forma cel putin ciudata, care aminteste de doi dansatori (Fred si Ginger), aceasta cladire din sticla si otel a fost proiectata in anii '90. La etajul 7 are un restaurant de la inaltimea caruia poti admira Castelul din Praga si raul Vltava

Acestea sunt doar cateva dintre obiectivele propuse de noi pentru a fi vizitate intr-un city break in Praga. Vom  reveni insa cu alte articole despre Praga in completare acestuia, cine stie, poate vei avea si tu mai mult timp la dispozitie pentru a descoperii acest oras splendid.

Cazare Praga

Aruncati un ochi asupra ofertelor de cazare gasite de noi in perioada pastelui in Praga, de asemenea va prezentam mai jos si cateva variante si oferte pentru zboruri Bucuresti - Praga.

Pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea turistilor cu informatii cat mai corecte care sa ii ajute in luarea deciziilor privind destinatiile de vacanta, de astazi pe site-ul nostru veti putea sa vedeti si temperaturile medii lunare pentru fiecare locatie pe care v-o prezentam.

Leon Hotel
Pret camera de la40 € / noapte
Reviews12
Nota8.2
Hotel ARKO
Pret camera de la51 € / noapte
Reviews26
Nota7.3
Hotel Marie-Luisa
Pret camera de la50 € / noapte
Reviews8
Nota7.8
Hotel Henrietta
Pret camera de la69 € / noapte
Reviews48
Nota7.2
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte