fbpx
City Break Roma de Valentine's day

City Break Roma de Valentine’s day

Roma

Roma monument de istorie, a fost si este inca izvor de inspiratie pentru multi. Mereu interesanta, Roma Italia face subiectul multor carti, romane, piese de teatru sau filme de succes.

Misterioasa si captivanta, capitala Italiei este cu siguranta pe lista oraselor care trebuie vizitate cel putin o data in viata!

Nu putea lipsi deci nici de pe lista destinatiilor preferate de indragostiti pentru un city break Valentine’s day.

Obiective turistice

Roma este dupa parerea mea orasul cu cele mai multe atractii si obiective turistice de vizitat din intreaga lume. Aici relicvele si monumentele istorice sunt conservate intr-un mod admirabil.

Sunt atat de multe de vizitat incat este imposibil sa nu-ti doresti sa revii, dupa un city break petrecut in acest oras care respira istorie.

Facem totusi un efort sa enumeram o parte din obiectivele principale pe care ar trebui sa le vezi:

As pune in capul listei simbolul Romei, Coloseumul, cel mai mare amfiteatru construit vreodata in Imperiul Roman. Aici se organizau lupte intre gladiatori. In apropierea Coloseumului veti gasi Forul Roman, Pantheonul este un alt punct de atractie, iar in Spatele Pantheonului gasesti Piazza Navona alt punct important de atractie. Bazilica Sfantul Petru, nu puteti ocoli nici Fontana di Trevi, Muzeele Vaticanului, cu cele 54 de incaperi, foarte vizitata este si Piazza di Spagna mai ales datorita celebrelor Trepte Spaniole, impunatoarea cladire Castelul San’t Angelo si nu in ultimul rand Columna lui Traian. Dupa cum spuneam atractiile sunt nenumarate, de aceea vom mai reveni asupra acestui subiect practic inepuizabil din punct de vedere istoric si cultural.

Pentru ca ne dorim ca si tu sa vezi acest minunat oras, am cautat pentru tine cazare si oferte, Roma fiind generoasa cu turistii sai in aceasta privinta. Iata si ofertele de cazare pentru Roma de ziua indragostitilor:

Hotel Regent
Pret camera de la42 € / noapte
Reviews34
Nota8
Madison Hotel
Pret camera de la66 € / noapte
Reviews445
Nota7.3
Hotel Diana Roof Garden
Pret camera de la103 € / noapte
Reviews320
Nota7.9
Floris Hotel
Pret camera de la121 € / noapte
Reviews133
Nota8.6
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte