fbpx
City Break Roma

City Break Roma 137 € bilet avion si cazare 4 nopti

Roma este una dintre cele mai dorite si vizitate capitale europene. Nici nu-i de mirare, avand in vedere cate atractii importante ofera acest centru turistic care este capitala Italiei.

Unul dintre simbolurile Romei este Coloseumul iar Columna lui Traian este un alt monument istoric important care trebuie vizitat odata ajuns aici. Orasul inconjoara Vaticanul si poti vizita Piata Sf. Petru si Bazilica. Nu poti rata nici muzeele si galeriile din Roma, amintim doar: Muzeul National din Roma, Muzeul National Etrusc, Muzeele Capitoline, precum si Muzeul Castelului Sant Angelo, Galeria Nationala de Arta Moderna si Galeria Borghese.
Suntem cuceriti de vilele romane opulente de spatiile mari, verzi, ce inconjoara centrul orasului, dar nu putem uita nici de Piramida lui Cestius, Panteonul, Fontana di Trevi.

Am facut a doar catorva obiective ce merita vazute intr-un city break de 3-4 zile.

"o trecere in revista"

"o scurta prezentare"

Oferta cazare Roma incepand cu 48 € pe zi de camera.

Oferta bilete avion Roma incepand cu 41 € de persoana.

City break Roma cazare si zbor de la 274 € pentru doua persoane (137 € de persoana)
Adriatic Hotel
Pret camera de la42 € / noapte
Reviews231
Nota7.8
Idea Hotel Roma Nomentana
Pret camera de la43 € / noapte
Reviews69
Nota6.9
Hotel Roma Aurelia Antica
Pret camera de la45 € / noapte
Reviews35
Nota7.1
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte