fbpx
City break Viena

City break Viena la 133 € zbor si cazare 4 nopti

Un city break Viena este una din cele mai bune alegeri pe care le puteti face. Este unul dintre cele mai placute orase si cu cea mai buna calitate a vietii. Un oras admirabil care detine, multe parcuri si multi kilometri de piste pentru biciclisti, cu gradini si palate minunate ce-ti taie respiratia, muzee si catedrale, toate intretinute perfect. Merita atentia noastra pentru un city break! Este un  oras predominant cultural plin de sali de concerte si localuri minunate. Viena este mandra de restaurantele moderne, cartierele boeme si monumentele care pot fi descoperite cu tramvaiul. Este capitala cu cel mai bine organizat transport urban din Europa, de aceea este mult mai convenabil sa optezi pentru un abonament decat sa te deplasezi cu masina.

Daca ti-am trezit interesul si ai simtit un imbold sa pleci rapid intr-un weekend scurt in Viena fara a avea timp sa te organizezi poti gasi pe blog-ul nostru principalele obiective ce le poti vedea intr-un city break Viena last minut. Veti vedea cum este posibil si un city break Viena ieftin. Desigur va trebui sa revii ptr ca Viena nu poate fi savurata intr-un timp scurt, dar merita!

Pentru ca vara s-a dus, si ne indreptam incet dar sigur catre iarna, iar Viena este minunata in orice anotimp, va pot recomanda o vacanta fantastica in Viena de craciun. Orasul se transorma iar miile de beculete si ornamente stralucitoare dau acestui oras un farmec de vis. In asteptarea lui mos Craciun se organizeaza targuri tematice iar aroma prajiturilor, a vinului fiert, cozonacilor si a sutelor de produse traditionle ce le intalnesti la fiecare stand, te fac sa simti cu bucurie de copil craciunul vienez. Trebuie sa subliniez pentru cei care isi doresc sa vada targurile de craciun vieneze, dar vor sa-si petreaca acasa craciunul, ca aceste targuri se deschid dupa data de 11 noiembrie, timp sufiecient ptr cumpara cadourile de craciun. Ofera-ti sansa de a iubi si mai mult craciunul fixandu-ti si urmarind obiectivul - city break viena targ craciun - si retraieste copilaria cu ochi de adult!

Am gasit pentru tine cea mai buna oferta pentru un city break ieftin in Viena:

- Oferta cazare Viena incepand cu 48 € pe zi de camera.

- Oferta bilete avion Viena incepand cu 37 € de persoana.

City break Viena cazare si zbor de la 266 € pentru doua persoane / 4 nopti (133 € de persoana)

Gasiti mai jos si alte optiuni de cazare si zboruri

Hotel Allegro Wien
Pret camera de la38 € / noapte
Reviews124
Nota7.5
Hotel Geblergasse
Pret camera de la44 € / noapte
Reviews125
Nota7.5
Hotel Atlanta
Pret camera de la53 € / noapte
Reviews117
Nota7.1
Hotel and Palais Strudlhof
Pret camera de la73 € / noapte
Reviews100
Nota8.3
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte