fbpx
Maramures

Craciun in Maramures cu cazare de la 30 € pe noapte

Am auzit de multe ori din gura romanilor expresia: Nicaieri nu-i ca acasa! Sarbatori ca in Maramures nicaieri nu sunt!

Unul din locurile unde traditiile inca se mai pastreaza vii este intr-adevar zona Maramuresului.

Craciunul in Maramures este unic si plin de viata. Spiritul sarbatorilor anima aceasta zona si sufletele celor ce vin aici pentru a trai un craciun de vis si chiar au parte de unul.

Te vei simti iremediabil cucerit de frumusetea acestor locuri, de ospitalitatea binecunoscuta a acestor oameni cu suflet mare de pe aceste meleaguri.

Pensiunile frumos impodobite cu instalatii de craciun, isi intampina oaspetii cum se cuvine. Pentru cea mai frumoasa sarbatoare a anului oamenii se pregatesc cu mese imbelsugate.

Pentru cei mai tineri, traditiile si obiceiurile acestor sate sunt fascinante, in timp ce pentru cei care-si mai amintesc de viata la tara, la bunici, este un minunat prilej de a retrai copilaria. Mirosul bucatelor traditionale, sarmalele, placintele, cozonacii sunt pe masa oricarui localnic de craciun iar pensiunile ofera turistilor aceleasi bucate minunate. Ulitele rasuna de colinde din ajun si toata noaptea pana a doua zi. Fiecare casa luminata cu portile deschise este o invitatie pentru colindatori si o binecuvantare pentru gazde, deci nu uitati sa lasati poarta deschisa.

Pentru un craciun autentic am gasit pentru voi in aceasta zona superba cele mai bune oferte de craciun 2018.

Pensiunea Pictorilor
Pret camera de la26 € / noapte
Vila Perla Sapanteana
Pret camera de la32 € / noapte
Pensiunea Nordica
Pret camera de la54 € / noapte
Casele de vacanta Luca & Vicentiu
Pret camera de la122 € / noapte
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte