fbpx
Poiana Brasov

Poiana Brasov cazare incepand cu 85 € pe noapte

Poiana Brasov - scurta descriere

Poiana Brasov este una dintre cele mai cautate si mai aglomerate statiuni montane din Romania. Vara, Poiana Brasov este cautata pentru traseele sale montane, pentru aerul sau racoros, dar gasim si terenuri de sport, centre spa, terase si restaurante intr-un cadru peisagistic superb. Iarna cele mai moderne partii de schi atrag mii de turisti, iubitori ai sporturilor de iarna si asta nu este tot.

Petrecerea timpului liber

Pentru un plus de distractie si petrecere a timpului liber in anul 2017 s-a deschis Centrul de Agrement si Divertisment in Poiana Brasov. Aici turistii se pot bucura de un club bowling de peste 150 de persoane, biliard, sala de jocuri electronice, o sala de escaladat si o zona de minigolf. Exteriorul este dedicat in principal copiilor. Au la dispozitie un complex cu 2 turnuri, leagane si topogane, tiroliana si 3 complexe de escalada.

Centre de echitatie

Statiunea ne ofera mai multe centre de echitatie. Copiii sunt foarte incantati sa calareasca, desigur pentru incepatori exista si instructori care sunt gata sa te ajute. Poti opta si pentru o plimbare cu sania trasa de cai, va fi o experienta minunata. Nu uitam nici de sanius! Distractia nu ar fi completa fara cateva ture cu sania, pe partiile special amenajate! Cei ce-si doresc putina adrenalina pot incerca si tubingul, snowboardingul sau parapanta. Cine nu iubeste distractia pe zapada la munte!!!

Cazare Poiana Brasov

Daca dupa toate acestea ati obosit, gasiti hoteluri care va pun la dispozitie servicii Spa, sigur veti pleca din aceasta vacanta fericiti si relaxati!

In Poiana Brasov cazare gasesti la tot pasul.

Pentru cazare, Poiana Brasov are o multitudine de variante, de la hoteluri la pensiuni si cabane, oricne isi poate gasi locul aici!

Am gasit pentru dumneavoastra cateva variante de oferte de cazare in aceasta statiune frumoasa, incepand cu 85 € pe noapte.

Hotel Ruia
Pret camera de la84 € / noapte
Villa Quad
Pret camera de la98 € / noapte
Hotel Crisalpin
Pret camera de la122 € / noapte
Aurelius Imparatul Romanilor
Pret camera de la211 € / noapte
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte