fbpx
Revelion in Mauritius

Revelion in Mauritius

Revelion in Mauritius, o experienta unica!

Un revelion in Mauritius, macar o data in viata, poate fi o experienta unica si minunata pentru oricine!

Cand esti frigiros, sau iubesti zilele insorite de vara, aproape 6 luni pe an visezi la cele 3 luni de vara, care niciodata nu sunt suficiente si trec prea repede. Pentru tine iubitorule de soare, plaja si cald ne-am gandit la o vacanta taman atunci cand e mai frig, dar nu la zapada ci pe plaja la soare. Cand? Fix de revelion cu un pahar de sampanie in mana, alaturi de persoana iubita! Iti surade ideea, stiu, tocmai de aceea am cautat pentru tine cea mai convenabila oferta. Unde?

Anul acesta ne-am gandit la Mauritius!

Cateva detalii despre Mauritius

Mauritius este o insula micuta, care se afla in sud-vestul Oceanului Indian si la estul coastei continentului african. Face parte din insulele Mascarene iar capitala statului Mauritius este Port Luis. Insula este de origine vulcanica si este inconjurata de recifuri de corali.

Plajele din Mauritius sunt de o frumusete uluitoare, cele mai populare fiind:

Blue Bay, Belle Mare, Grand Bay, Tamarin, Le Morne. Aici iubitorii de sporturi nautice se vor bucura practicand sporturile preferate.

Insula detine 4 parcuri naturale unde gasesti numeroase animale exotice si o diversitate incredibila de specii de plante.

Clima

Clima este tropicala, vara dureaza din noiembrie pana in mai, temperattura medie fiind de 30 grade Celsius, iar iarna este blanda si dureaza din mai pana in noiembrie, temperatura medie iarna fiind 24 grade Celsius.

Locuri interesante pe insula

Vei fi uimit descoperind aici un amestec interesant de cultura. Vei putea vizita biserici, pagode budiste, temple hinduse, moschei.

Cand nu faci plaja sau nu practici sporturi nautice, poti vizita (in Sudul tarii) gradina zoologica Riviere Des Anguilles, nisipurile de 7 culori (in SV tarii) din Chamarel sau Parcul National Black River Gorges.

Mauritius este cu adevarat un paradis care asteapta sa-l descoperi, iar pentru asta ne-am gandit sa va ajutam cu cateva idei de cazare si zbor.

Voila Bagatelle Hotel
Pret camera de la118 € / noapte
Reviews61
Nota7.3
Oasis Villas by Evaco Holiday Resorts
Pret camera de la455 € / noapte
Reviews53
Nota8
La Pirogue A Sun Resort
Pret camera de la754 € / noapte
Reviews73
Nota8.5
Paradis Beachcomber
Pret camera de la1319 € / noapte
Reviews46
Nota8.8
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte