fbpx
Sejur Ayia Napa Cipru

Sejur Ayia Napa Cipru

Ayia Napa Cipru

Ayia Napa este una dintre statiunile cele mai cautate din Cipru. Candva un mic sat de pescari, Ayia Napa s-a transformat intr-un adevarat paradis care fascineaza cu plajele sale cu nisip fin si apele cristaline incredibil de albastre, o oaza de liniste si frumusete! Insula este asemanata cu Ibiza datorita numeroaselor posibilitati de distractii pe care le ofera.

Ayia Napa plaje

Plajele statiunii Ayia Napa sunt cu adevarat incredibil de frumoase. Amintim Palm Gardens Beach, Karousos Beach, dar cea mai frumoasa fara nici un dubiu este intr-adevar Nissi Beach.

Plaja Nissi este una dintre atractiile de top ale insulei si are o lungime de 500 de metri. Poti practica aici sporturi acvatice, te poti bronza sau te poti relaxa la una dintre terasele de pe plaja.

Parcul de distractii Water World

Una dintre zilele de vacanta merita sa o petreci aici. Este unul dintre cele mai mari parcuri de distractie din Europa. Tobogane, piscine cu valuri, si numeroase atractii atat pentru adulti cat si pentru copii vor face din aceasta zi una perfecta si nu veti regreta.

Portul din Ayia Napa

Daca doresti sa iei masa intr-o atmosfera pitoreasca si linistita poti alege una dintre tavernele din port. Locul este foarte frumos.

Daca va mai ramane timp mai puteti vizita si Manastirea din Ayia Napa si o serie de muzee printre care si Muzeul Marin Pierides.

Viata de noapte

Desi destul de linistita, statiunea este cunoscuta pentru viata sa de noapte intensa. Numeroase restauante, terase, baruri stau la dispoziia turistilor,  iar noaptea cluburi cu muzica diversa atrag tinerii si turistii dornici de dans si distractii, sa petreaca pana in zori.

Vremea Ayia Napa

Ayia Napa este unul din putinele locuri unde este sezon aproape tot anul. Dar, daca vrei sa beneficiezi din plin de plaja si apa cea mai indicata perioada este din mai pana in septembrie. Pentru a va face o idee puteti consulta graficul cu temperaturile lunare de la sfarsitul articolului.

Transport

Daca vrei sa ajungi in statiune din Larnaka exista varianta taxi sau autobuz Larnaka Ayia Napa care costa 8 € de persoana.

Cazare si zbor

Mai jos puteti vedea ce oferte de cazare si zbor am gasit pentru voi, plus graficul cu temperaturi medii lunare din Ayia Napa. Aruncati o privire!

Indiferent daca alegi aceasta statiune pentru plaja si odihna, pentru a-ti petrece vacanta de vis alaturi de partener sau esti aici cu familia, copiii sau prietenii, Ayia Napa poate satisface toate cerintele sau asteptarile.

Booking.com
Harry's Hotel
Pret camera de la56 € / noapte
Jacaranda Hotel Apartments
Pret camera de la56 € / noapte
Kkaras Hotel
Pret camera de la58 € / noapte
Christabelle Hotel Apartments
Pret camera de la59 € / noapte
Reviews1
Nota8.7
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte