fbpx
Targul de Craciun Budapesta

Targul de Craciun Budapesta

Budapesta de Craciun

Unul dintre cele mai frumoase Targuri de Craciun din Europa este fara indoiala Targul de Craciun de la Budapesta. Milioane de turisti din toata lumea il viziteaza in decembrie, de altfel acest targ superb se afla si in preferintele romanilor, datorita faptului ca se ajunge usor si pot folosi masina proprie.

Targul va fi deschis toata luna decembrie, iar atmosfera creata aici are un farmec aparte in aceasta perioada.

Targuri de Craciun Budapesta

In Budapesta se organizeaza mai multe targuri in perioada sarbatorilor. Amintesc Targul de Craciun din Piata Szent Istvan (aici vei gasi un patinoar cu un brad superb in mijloc), Targul de Craciun din Piata Erzsebet, dar cel mai cautat este Targul de Craciun din Piata Vorosmarty. Targul isi deschide portile pe 10 noiembrie si se termina in ultima zi a anului. Piata se afla in centrul Budapestei iar sarbatorile o gasesc gatita cu luminite si sute de globuri colorate care iti iau ochii. Incepand cu orele 17:00 aici se tin spectacole si concerte de muzica pentru toate gusturile.

Ce gasesti la targ?

Pentru ca nu poti pleca cu mana goala de la targ, peste 100 de standuri iti stau la dispozitie. Produsele artizanale traditionale expuse sunt realizate manual si doar din materiale naturale. Genti si caciuli din piele, decoratiuni de Craciun, papusi din ceramica, obiecte de lemn, toate de calitate, care nu pot trece neobservate.

Ca in toate Targurile de Craciun aromele imbietoare de dulciuri, prajituri variate, kurtos kolacs, precum si mireasma vinului fiert iti anima simturile. Bucate traditionale unguresti, fripturi, gulasul, ciolanul de porc, varza, carnati si alte mancaruri apetisante, iti ofera un spectacol culinar de exceptie.

Transport

Daca locuiesti mai aproape de granita poti ajunge usor si rapid cu masina, in caz contrar exista zboruri directe Bucuresti - Budapesta operate de Tarom.

Cazare gasesti pentru toate buzunarele, in centru, aproape de targuri, sau ceva mai departe, cu banuti mai putini.

Pentru a-ti usura cautarile ti-am pregatit cateva variante de cazare:

Novum Hotel Golden Park Budapest
Pret camera de la40 € / noapte
Reviews183
Nota7.4
Novum Hotel Thomas Budapest
Pret camera de la47 € / noapte
Reviews145
Nota7
easyHotel Budapest Oktogon
Pret camera de la52 € / noapte
Reviews108
Nota7.4
Hotel Charles
Pret camera de la78 € / noapte
Reviews52
Nota8.4
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte