fbpx
Targul de Craciun Sibiu

Targul de Craciun Sibiu

Targ de Craciun

In fiecare an se organizeaza in Piata Mare a Sibiului traditionalul Targ de Craciun.

Pe 16 noiembrie la ora 19, o cupola din mii de lumini a imbracat Piata Mare dand startul cumparaturilor pentru Craciun. Turistii aflati la deschiderea targului s-au bucurat de concertul sustinut de Paula Seling si naistul Radu Nechifor intr-o atmosfera de sarbatoare.

Cu ce ne asteapta targul!

Peste 100 de casute dau sens targului prin bucate traditionale, dulciuri specifice craciunului, turta dulce, decoratiuni de craciun, cadouri ce le poti darui celor dragi!

Copiii isi pot arata maiestria in Atelierul lui Mos Craciun! Vor invata cum sa creeze lumanari colorate, sa le decoreze si se pot plimba cu trenuletul. Caruselul amplasat in piata este si bucuria adultilor, dar sa nu uitam nici de patinoarul care te asteapta pe toata durata sarbatorilor. In asteptarea lui Mos Craciun nu poate lipsi bradul, iar anul acesta piata se bucura de un brad ecologic inalt de 13 metri.

Targul de Craciun de la Sibiu se afla pe lista celor mai frumoase Targuri de Craciun din Europa fapt pentru care mii de turisti chiar si straini vin sa-l viziteze anual.

Targul te asteapta cu toate minunile sale pana pe data de 3 ianuarie, iar daca esti curios sau dornic sa-l vizitezi iti las mai jos cateva variante de cazare in Sibiu.

Cazare Sibiu

Deoarece Sibiul este o destinatie preferata de romani si foarte cautata de straini, ofera si multe posibilitati de cazare pentru toate buzunarele.

Pentru a-ti usura cautarile, am gasit pentru tine cateva oferte de cazare pe care ti le prezentam mai jos:

Victoriei Residence
Pret camera de la108 € / noapte
Casa Manu
Pret camera de la45 € / noapte
Horeum Boutique Hotel
Pret camera de la134 € / noapte
Old Tower Apartment
Pret camera de la184 € / noapte
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte