fbpx
Targuri de Craciun

Targuri de Craciun – cazare incepand cu 30 € pe noapte

Sarbatorile de iarna

Sarbatorile de iarna sunt mereu prilej de bucurie. Spiritul Craciunului ne cuprinde si simtim nevoia sa fim mai buni, mai umani mai generosi, simtim dorinta de a darui. Astfel in preajma sarbatorilor magazinele, mall-urile, pietele de craciun se transforma intr-un furnicar. Fiecare incearca sa gaseasca cadourile potrivite pentru cei dragi, iar ofertele pregatite de magazine sunt nenumarate si variate.
Desigur aceste zile de alergatura sunt frumoase dar si obositoare.

Cum ne organizam

Marturisesc ca ani intregi am lasat toate aceste cumparaturi pe ultima suta de metri pana cand am inteles ca am nevoie de putina organizare. Asadar lista pentru cadouri o fac cu ceva timp inainte, iar pentru a ma bucura pe deplin de atmosfera de sarbatori si pentru a scapa de stresul alergaturii din preajma Craciunului, cumpar cadourile din timp.

  Targurile de craciun

O idee grozava pentru cei ce iubesc sarbatorile de iarna si calatoriile sunt targurile de Craciun. Te poti bucura de atmosfera de poveste intr-o vacanta si in acelasi timp iti poti face si cumparaturile pentru Craciun. Fara indoiala vei gasi ceva potrivit pentru cei dragi.

  Targuri de Craciun in Europa

In consecinta m-am gandit sa-ti fac o lista cu cele mai frumoase targuri de craciun din Europa, sigur nu vei regreta decizia:

Daca nu te poti desprinde de casa poti vizita unul din targurile de Craciun din Romania:

In asteptarea sarbatorilor va doresc sa aveti un sfarsit de an minunat oriunde v-ati afla, Craciun cu bucurie-n suflet si un an nou mai bun cu sanatate si multe realizari!

Pensiunea Bujor de Munte
Pret camera de la30 € / noapte
Atlas City Hotel
Pret camera de la40 € / noapte
Reviews133
Nota7
City Centre
Pret camera de la50 € / noapte
Reviews49
Nota6.8
Arion Cityhotel and Appartements Vienna
Pret camera de la63 € / noapte
Reviews48
Nota7.3
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte