fbpx
Vacanta 1 mai Nisipurile de Aur

Vacanta 1 mai Nisipurile de Aur

Dupa cum spuneam o mare parte dintre romani prefera sa petreaca zilele libere de 1 mai la plaja. Cei care nu vor sa mearga in Mamaia, opteaza de regula pentru litoralul vecinilor nostri bulgari, pentru ca sunt aproape, pentru preturile mai mici si ofertele all inclusive generoase.

Una dintre destinatiile preferate de romani este statiunea Nisipurile de Aur Bulgaria. Aceasta este si una dintre sugestiile noastre pentru un sejur in Bulgaria 1 mai.

Hoteluri Nisipurile de Aur

Am facut o selectie cu cele mai cautate hoteluri in aceasta statiune si vi le enumeram si voua pentru a alege ce credeti ca vi se potriveste:

Cazare Nisipurile de Aur

V-am pregatit si noi cele mai bune oferte pe care le-am gasit pentru voi in aceasta perioada si va invitam sa le studiati.

De asemenea aveti posibilitatea mai jos de a cauta si alte hoteluri la Nisipurile de Aur sau alta perioada, in functie de programul sau disponibilitatea voastra.

Daca vreti sa va faceti o idee despre cum ar putea fi vremea in Bulgaria la Nisipurile de Aur de 1 mai, puteti consulta graficul cu temperaturile medii mai jos.

Booking.com
Apart Hotel Golden Line
Pret camera de la35 € / noapte
Reviews42
Nota8
Beach & Downtown Luxury Apartment
Pret camera de la69 € / noapte
INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites
Pret camera de la89 € / noapte
Reviews21
Nota8.7
Doubletree by Hilton Varna Golden Sands Hotel
Pret camera de la91 € / noapte
Reviews3
Nota6.2
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte