fbpx
Vacanta de 1 mai in Balcic

Vacanta de 1 mai in Balcic

Balcic Bulgaria

Dupa cum va spuneam in cadrul articolului “Vacanta de 1 mai in Albena” urmatoarea destinatie care se afla pe lista noastra si in topul preferintelor turistilor pentru vacanta de 1 mai este Balcic.

Pentru turistii care iubesc marea si plaja, dar isi doresc o vacanta in care sa se bucure si de arta, istorie si cultura, Balcic este oraselul de coasta care intruneste aceste conditii. Daca tinem cont si ca se afla in imediata apropiere de statiunile Albena si Nisipurile de Aur, avem garantat o vacanta de vis.

Atractii turistice

Supranumit Orasul Alb sau Coasta de argint, datorita versantilor calcarosi, orasul este una dintre atractiile turistilor de la Marea Neagra.

Trebuie amintit faptul ca intre 1913-1940 Balcic-ul a apartinut Romaniei ca apoi dupa al doilea Razboi Balcanic sa fie redobandit de Bulgaria.

Aici Regina Maria a avut pentru o perioada resedinta de vara la care tinea foarte mult, Castelul din Balcic.

Castelul este inconjurat de faimoasa Gradina Botanica Balcic, un alt punct important de vizitat, impresionand prin colectia de cactusi dar si prin cele peste 2500 de plante, unele foarte rare. Tot aici veti putea vedea mai multe vile construite pentru oaspeti.

Cazare Balcic

Daca v-am trezit curiozitatea sau chiar amintiri placute, trebuie sa va gasim si cateva oferte de cazare in Balcic, pe care le veti vedea mai jos, alaturi de graficul cu temperaturi medii lunare in zona.

Booking.com
Guest House Botanical Garden
Pret camera de la16 € / noapte
Snezhi Guest House
Pret camera de la23 € / noapte
Guest Rooms Soleo
Pret camera de la25 € / noapte
Lighthouse Golf & Spa Hotel
Pret camera de la107 € / noapte
Reviews8
Nota7.9
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte