fbpx
Vacanta de 1 mai in Mamaia

Vacanta de 1 mai in Mamaia

In fiecare an in vacanta de 1 mai in fruntea listei de preferinte ale romanilor se afla statiunea Mamaia. Blamata de multi pentru preturile ridicate, Mamaia aduna an de an in aceasta perioada zeci de mii de turisti, atat din tara cat si din strainatate, dornici de soare ziua si de distractii noaptea in cluburi, sau chiar pe plaje. Fiecare statiune de pe litoralul romanesc are farmecul si turistii ei fideli, cum bine stim despre Costinesti, Vama Veche, Neptun, Olimp.

Atractii Mamaia 1 mai

Mamaia atrage foarte multi turisti nu doar datorita plajelor si cluburilor, ci si pentru festivalurile de muzica electronica in aer liber si evenimentele culinare, care de regula se organizeaza in nordul statiunii.

Anul acesta Sunwaves Festival se va desfasura in Mamaia in perioada 25 aprilie - 1 mai si ca in fiecare an, va atrage iubitori de muzica electronica din toata lumea.

Cazare Mamaia 1 mai

Desi este renumita pentru preturile mari, in Mamaia poti gasi totusi si oferte de cazare la preturi accesibile, de la apartamente la hoteluri de 1*,2* sau chiar 3*.

Vezi mai jos ofertele de cazare gasite de noi pentru perioada Festivalului si pentru vacanta de 1 mai, atat pentru cei cu un buget mai mic cat si pentru cei cu un buget mai generos.

Pentru a va face idee despre cum va fi vremea in mamaia de 1 mai, aruncati o privire asupra graficului cu temperaturi de mai jos.

Booking.com
Ibis Constanta
Pret camera de la56 € / noapte
Reviews5
Nota7.9
Richmond Hotel
Pret camera de la113 € / noapte
Reviews3
Nota8.7
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte