fbpx
Vacanta de 1 mai la Albena

Vacanta de 1 mai la Albena

Albena Bulgaria

Continuam seria de sugestii pentru vacanta de 1 mai cu Albena Bulgaria, o alta destinatie preferata de romani.

Una dintre cele mai frumoase statiuni din Bulgaria, Albena este cautata pentru apa limpede si calda, plajele cu nisip fin si serviciile ireprosabile oferite de hotelieri turistilor si mai ales pentru preturile mici la cazare care fac diferenta. Albena se afla la o distanta de 11 km de Balcic, o alta statiune preferata de turisti, despre care vom vorbi si noi, caci se afla si ea pe lista noastra de sugestii. Albena detine o plaja cu o lungime de 5 km si o latime de 150 metri, si peste 40 de hoteluri, gata sa primeasca turisti de pretutindeni.

Hoteluri Albena

Am facut o selectie pentru voi, cu cele mai apreciate si cautate hoteluri din Albena:

Aqua Park Albena

Va sfatuim sa nu ratati aqua park-ul din Albena (Aquamania) inaugurat in 2014. Acesta se intinde pe 30.000 metri patrati si este dotat cu tot ce trebuie pentru a asigura distractie maxima turistilor de toate varstele.

Cazare Albena

Am gasit si noi cateva oferte de cazare in perioada 1 mai pe care vi le prezentam mai jos.

Vremea Albena Bulgaria

Nu strica nici sa consultati graficul cu temperaturi medii lunare pentru a va face o idee despre cum ar putea fi vremea in acea perioada.

Booking.com
Apart Hotel Golden Line
Pret camera de la35 € / noapte
Reviews42
Nota8
White Rock Castle Suite Hotel & Spa
Pret camera de la54 € / noapte
Reviews12
Nota7.4
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte