fbpx

Vacanta in Costinesti de 1 mai

Costinesti de 1 mai

Am trecut Costinestiul pe lista sugestiilor noastre de 1 mai si pentru ca-mi trezeste nostalgii adolescentine, dar si pentru ca si-a pastrat acel farmec aparte si tonic.

Recunoscuta ca fiind staiunea tineretului, si-a pastrat in timp renumele, atragand an de an tineri veseli cu chef de distractie.

Nici nu se poate altfel caci, Costinestiul este locul in care traiesti mereu acel sentiment de exuberanta si libertate, de bucurie a zilelor de vacanta traite intens.

Va invitam deci in Costinesti, pe voi tineri frumosi, dar si pe voi cei cu spiritul tanar, sa sarbatoriti si sa va distrati impreuna, sa traiti si sa va reamintiti cum se petrece 1 mai in Costinesti. Pentru ca anii sunt doar o cifra, conteaza doar cu cata bucurie ii imbratisezi!

Cazare Costinesti

Daca nu sunteti hotarati sa dormiti pe plaja, am gasit pentru voi cateva oferte de cazare in Costinesti pe care vi le prezentam mai jos.

Pentru a vedea vremea din Costinesti pentru luna mai, puteti consulta si graficul cu temperaturi prezentat pentru voi mai jos.

Booking.com

 
Perioada
30 Apr - 5 May
Pret camera de la
N/A
Reviews
Nota

 
Perioada
30 Apr - 5 May
Pret camera de la
N/A
Reviews
Nota
* Preturile din oferta noastra sunt cele afisate de furnizor la momentul publicarii articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achizitiona biletele va rugam sa verificati preturile actualizate. Va multumim pentru intelegere!