fbpx
Vacanta Viena de 1 mai

Vacanta Viena de 1 mai

Viena Austria

Viena este orasul meu de suflet si poate ca sunt subiectiva cand va sugerez o vacanta de 1 mai in Viena. Nu se poate sa nu-ti placa Viena, caci se muleaza pe toate gusturile si intrece toate asteptarile. Viena te cucereste de la prima intalnire si te vei convinge de asta imediat ce ajungi aici. Vei fi incantat sa descoperi un oras curat si verde, cu o infrastructura de invidiat, cu parcuri si gradini superbe ce-ti taie rasuflarea.

Acest magnific oras te incanta cu muzica lui Beethoven, Mozart sau Haydn si te poarta parca in timp, pe valsurile lui Strauss. Ea insasi un muzeu, Viena ofera privirii turistilor imaginea unui oras care-si respecta trecutul, pastrand in stare perfecta vilele superbe, cladirile in stil baroc si palatele grandioase.

Viena obiective turistice

Mare parte a atractiilor turistice le gasesti in centrul orasului si poti incepe cu Ringstrase, faimosul bullevard care imbratiseaza parca comoara fabuloasa a fostului oras imperial.

Palatul Schonbrunn

Surprinde cu splendide gradini cu flori, uluitoare fantani arteziene cu statui de marmura si alei impozante. In 1996 UNESCO a trecut Palatul Schonbrunn pe lista Patrimoniului Cultural al lumii.

Gradina Zoologica

Se afla in parcul Palatului si este una dintre cele mai frumoase si mai bine amenajate gradini zoo din lume. Puteti asista la adevarate spectacole organizate la anumite ore cu foci, elefanti, etc. Veti avea nevoie de cel putin o zi pentru a parcurge gradina.

Parcul de distractii Prater

Pentru amatorii de distractii si senzatii tari Prater pune la dispozitia turistilor peste 250 de atractii intinse pe o suprafata de 6 km patrati, reprezentativa fiind Marea Roata.

O zi ar trebui dedicata si acestui obiectiv. Aici vei putea gasi restaurante si baruri unde poti lua o binemeritata pauza dupa atata adrenalina.

Catedrala Sfantul Stefan

Cladire emblematica construita in stil gotic, domul masoara 34 m inaltime si 107 m lungime. Din turnul sau ti se dezvaluie o priveliste uluitoare.

Sunt multe de vizitat si nu, nu le veti putea parcurge in cateva zile, dar daca aveti ceva mai mult timp la dispozitie v-as recomanda si Haus des Meeres, Muzeul de Istorie Naturala, Turnul Dunarii.

Cazare Viena

Cel mai convenabil este sa inchiriezi apartamente in regim hotelier. Daca totusi nu vrei sa te organizezi singur sau doresti sa te cazezi mai aproape de atractiile orasului poti alege sa te cazezi la hotel, iar mai jos iti prezentam cateva oferte de cazare pentru perioada de 1 mai.

De asemenea poti vedea alaturi si ofertele gasite de noi la bilete avion Bucuresti Viena.

Nu putem ignora nici factorul surpriza asadar verifica si graficul cu temperaturi pentru a vedea vremea in Viena in aceasta perioada.

Booking.com
Arion Hotel Vienna Airport
Pret camera de la74 € / noapte
Reviews75
Nota7.3
Hotel Hadrigan
Pret camera de la61 € / noapte
Reviews52
Nota7.1
Vienna Hostel Ruthensteiner
Pret camera de la72 € / noapte
Reviews56
Nota8.9
CH-Vienna City Rooms
Pret camera de la € / noapte
Reviews23
Nota8.7
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte