fbpx
Zell am See Austria

Zell am See Austria

Zell am See ski

Pentru o vacanta de iarna minunata va invitam in Zell am See la ski!

Zell am See este un adevarat paradis atat iarna cat si vara. Sezonul de ski in aceasta zona este foarte generos, incepe in luna octombrie si tine pana la jumatatea lunii mai, Zell am See fiind una dintre cele mai atractive regiuni pentru iubitorii sporturilor de iarna atat din Austria cat si din Europa!

Zona ne ofera 138 km de partii impartite pe 3 munti, atat pentru incepatori cat si pentru avansati, iar cele 27 de instalatii pe cablu transporta practicantii sporturilor de iarna pana la o altitudine de 2000 metri.

Pentru familiile cu copii sau pentru incepatori Complexul Maiskogel din Kaprun este cea mai potrivita zona. Aici se afla cea mai lunga partie de ski din zona care are 7 km lungime si 7 telecabine care te pot duce pe partii.

Copiii se pot bucura de o zona special amenajata pentru ei in Maisi-Phantasiepark, unde cu siguranta nimeni nu se va plictisi.

Cea mai inalta platforma panoramica din Salsburg aflata la 3029 m, ofera vizitatorilor o priveliste impresionanta a lantului de creste muntoase din inima Alpilor Austrieci, precum si a lacului Zell.

Cazare Zell am See

Am cautat pentru voi cele mai bune oferte de cazare in aceasta zona:

Hotel Garni Landhaus Gitti
Pret camera de la190 € / noapte
Reviews3
Nota8
Hotel Gasthof Mitteregger
Pret camera de la221 € / noapte
Reviews1
Nota8.8
Hotel Feinschmeck
Pret camera de la205 € / noapte
Reviews3
Nota9.4
TAUERN SPA Hotel Zell am See Kaprun
Pret camera de la337 € / noapte
Reviews4
Nota9.6
* Prețurile din oferta noastră sunt cele afișate de furnizor la momentul publicării articolului. Ele pot fi modificate ulterior de catre furnizorii de servicii si parteneri, de aceea, inainte de a achiziționa biletele vă rugăm sa verificați prețurile actualizate. Vă mulțumim pentru ințelegere!

Vezi si alte oferte